Concierto de Navidad 2013
                
Ya se acerca la Navidad y como
todos los años, celebramos en el colegio
el Concierto de Navidad, que será los días:

Infantil y 1er ciclo:  miércoles, 18 de diciembre.
2º, 3er ciclo y el Coro del Colegio:  jueves, 19 de diciembre.

Puede consultar todas las actividades:

 Infantil y primer ciclo          Segundo y tercer ciclo

 Secundaria (1º, 2º, 3º y 4º ESO)

 
Concurs Vicent Andrés Estellés
La Regidoria d'Educació d' Ontinyent  va organitzar diferents activitats per a commemorar el 20é aniversari de la mort del poeta valencià Vicent Andrés Estellés.
Els alumnes de Primària del nostre centre han participat, entre altres, en un concurs d'audiovisuals. Ací, vos deixem la gravació que vam presentar en aquest concurs.


                              

 

 
Activitat 2º Batx.


El passat dimecres 30 d'octubre l’alumnat de 2n de batxillerat i el grup de diversificació del nostre centre van acudir al Palau de la Música de València a les activitats organitzades per la fundació Lo que de verdad importa.

Leer más...
 
Premis extraordinaris Primària


Tres alumnes del Col•legi La Concepción han obtingut el Premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponent al curs 2012-2013 atorgat per la Conselleria d’Educació. L’alumnat premiat ha estat Victoria Casanova Bravo, Diego Marín Gironés i Carmen Sanchis Vaello que rebran un diploma a l’excel•lència pel seu rendiment acadèmic, que els serà lliurat en un acte pròximament. Enhorabona als nostres alumnes i a les seues famílies!

 
Semana del corazón


La “Asociación de enfermos del corazón” (AMCA) d’Ontinyent, dentro de las actividades que organiza en la Semana del corazón, ha ofrecido una charla a los alumnos de 6º de primaria del colegio La Concepción, en la que se ha hablado sobre la importancia que tiene llevar una vida sana y cómo influyen los malos hábitos en el funcionamiento del corazón.
Leer más...
 
<< Inicio < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Próximo > Fin >>

Página 10 de 16

Intranet

De interés

      Secretaría

     APA

        Antiguos alumnos

        Sugerencias

        Aviso legal